Over

Happy Business Coaching K2

In mijn coaching praktijk gebruik ik mijn lange werkervaring en kennis, om jouw zakelijke resultaten te verbeteren. Ik assisteer bij de ontwikkeling van innovatieve business modellen en creatieve marketing strategieën. Door jou en je collega’s ook de persoonlijke inzichten te geven, kan ik je motiveren en enthousiasmeren zodat het ontwikkelingsproces versneld wordt en de resultaten maximaal zijn.

WAAR IK IN GELOOF

SYNCHRONISE AUTHENTICITY WITH AMBITION

Gebruik je typische en unieke karakter om vooruit te komen in je werkzame leven. Synchroniseer de rationele ambities van jouw bedrijf met je authentieke persoonlijkheid.

BALANCE WELFARE AND WELL-BEING

Wat maakt je gelukkig en wat betekend succes voor jou. Heb je eerst succes nodig, om gelukkig te zijn? Is het geld en status of gewoon een goed gevoel en voldaan zijn.

INTERTWINE PERSONAL VALUES AND COMPANY CULTURE

Gebruik je persoonlijke waarden om in contact te komen met de bedrijfscultuur. Wat is belangrijk voor jou als individu en hoe sluit je aan bij de waardes van uw bedrijf.

Mijn verhaal

Na verschillende functies, projecten en ondernemerschap, vond ik dat de kwaliteit van werk en leven verbeterd moest worden. Om hier een goede oplossing voor te vinden zocht ik naar mogelijkheden en oplossingen om dit doel te bereiken. Hieruit is Happy Business Coaching ontstaan.

In de afgelopen jaren heb ik twee dingen geleerd: werk en je persoonlijkheid kunnen niet gescheiden worden, en ten tweede is de kwaliteit van leven op het werk de belangrijkste motivator.

Door het aanbieden van mijn business-life wisdom in combinatie met mijn actuele kennis, kan ik jou helpen te genieten van het leven in en op het werk!

Hans van de Rakt
Happy Business Coach


Let’s do this together


Happy Business Coaching G