Mijn passie is om ondernemers en directeuren te inspireren en vernieuwende inzichten te bieden voor groei in werk en leven. Mijn naam is Hans van de Rakt en Directeur van Happy Business Coaching.

Hans van de Rakt

BUSINESS: Ik heb ruim 35 jaar werkervaring, waarvan 20 jaar als zelfstandig ondernemer. Als Entrepreneur heb ik zes bedrijven gestart. Mijn eerste bedrijf was een uitgeverij van een TV gids en ben ik gestart op Aruba (One Happy Island…) Dit met een product en in een branche waar ik totaal geen kennis of ervaring in had, maar wel een doorslaand succes was. Daarna als zelfstandig ondernemer vanuit Nederland veel Business Development projecten uitgevoerd voor klanten in de ICT, Software, Telecom, Media en Educatie. Dit voor start-ups, groeiers en grote ondernemingen in binnen- en buitenland.

LIFE: Als entrepreneur heb ik veel geleerd, maar zeker ook als persoon. Ik heb mooie levens avonturen meegemaakt als ook persoonlijke strubbelingen ondervonden. Hierdoor heb ik een serieuze interesse in psychologie en spiritualiteit ontwikkeld. Dit heeft nieuwe inzichten gegeven en hiermee de nodige verdieping als mens.

I use this unique mix of Business Experience & Life Wisdom so you get a grip (again) on your situation and experience success and happiness

%d bloggers like this: