Voor jou als ondernemer zijn het spannende tijden. Dus vraag ik je, waar lig jij wakker van, of waar kan ik jou voor wakker maken?

  • Van de negatieve gebeurtenissen die toch al gebeurt zijn > of van goede ideeën en oplossingen die je werk & leven positief veranderen?
  • Dat je bedrijf stagneert en je niet weet wat je moet doen > of iemand die je een duw in de goede richting geeft?
  • Je loopt vast en blijft in dezelfde tredmolen hangen > iemand die je inspireert en andere inzichten laat zien?

Based on my experience, knowledge and wisdom, I offer you unique coaching solutions that bring you Success and Happiness

Hans van de Rakt – Crisis Advies

Crisis Advies

Je bent in een crisis beland en wilt NU een oplossing. Je hebt even geen idee wat de oplossing is en hoe hieruit te komen. Ik help je snel en goed met directe acties en ga je motiveren om door te pakken. Dus neem contact op voordat het echt te laat is!

Hans van de Rakt – Succes & Geluk Coaching

Succes & Geluk Coaching

Met mijn drie stappen aanpak help ik je weer grip te krijgen over je werk en leven, Ik inspireer jou met een frisse kijk op de zaak. Met eerlijke feedback die je wakker schud en je na laat denken over je situatie. Voor focus en motivatie zodat jij en je onderneming positieve groei gaat meemaken.

Hans van de Rakt – je persoonlijke mentor

Je Leven in Balans Mentor

Als ondernemer is het soms eenzaam aan de top. Je privé leven lijkt op de tweede plaats te komen. Maar hoe lang houdt je dit nog vol? Als jouw persoonlijke mentor, zorg ik ervoor dat je weer met energie en motivatie gaat leven. Voor rust in jezelf en een goede werk-privé balans.

Dit is wat klanten over mijn coaching zeggen:

We hadden een paar korte coaching sessies en Hans heeft mij geholpen door mijn onderneming van een heel andere invalshoek te benaderen en heeft zo heel veel elementen in mijn bedrijf verbeterd. 
Independant Designer – Eindhoven

Hans kan vasthoudend zijn en gefocust. Hij komt met creatieve ideeën om een oplossing te vinden voor soms complexe problemen
Directeur – Den Haag

We hadden twee sessies en Hans gaf zeer waardevolle informatie door simpelweg de juiste vragen te stellen, en ook nog eens op een zeer prettige manier.
Co-Founder – Utrecht

Na diverse coaching sessies, was Hans snel in het analyseren van onze commerciële strategie en heeft zo ons business/marketing positionering verbeterd
Ondernemer – Almere

Hans heeft de positionering van onze product-portfolio geanalyseerd zodat we een nieuw business concept konden lanceren voor life-tech producten. Zijn ideeën, ervaring en doortastendheid maakten het voor ons mogelijk om de publieke ruimte markt succesvol te betreden
Ondernemer – Vianen

%d bloggers like this: