Home NL

FOCUS & RUST & RESULTAAT

MET EEN GROEI STRATEGIE WAAR JE BLIJ VAN WORDT!

BUSINESS STRATEGIE

click here for English

Uw organisatie is op dit moment niet in staat om adequaat in te spelen op de snelle markt veranderingen, zoals de vraag naar meer duurzame oplossingen. Of uw onderneming is door de Covid pandemie getroffen en mede door interne problemen staat uw onderneming stil. Kortom; U heeft een nieuwe strategie nodig.

Hans was snel en kundig in het analyseren van onze strategie en heeft ons geholpen om de business en marketing positionering te herdefiniëren voor onze onderneming

Business Owner – Almere

3 FASES, 4 WORKSHOPS, 5 SLIDES

Het strategisch advies wordt in drie fases uitgevoerd. Fase 1 is een reality check waar we de feiten en fictie in kaart brengen en analyseren. In de volgende fase gaan we het business doel bepalen en de subdoelen per onderdeel. Als laatste gaan we met deze stip aan de horizon de koers er naar toe bepalen, oftewel de Roadmap.

Tijdens dit strategisch advies traject gaan we met DGA, Directie of MT in 4 workshops aan de slag om de juiste informatie op te halen. Na elke workshop ontvangt u hiervan een verslag. Het uiteindelijke strategie advies en de roadmap, wordt kort en krachtig samengevat in 5 slides!

Door deze constructieve aanpak heeft u concrete doelen en een actieplan waar u mee aan de slag kunt. Met mijn creatieve benadering, gedegen bedrijfskennis en een lange ondernemers ervaring, kan ik u weer focus en rust bieden.

EXCELLENTE UITVOERING

Concrete doelstellingen en een roadmap zijn een goed begin, maar zonder een (goede) uitvoering in de praktijk, niet meer dan een praatstuk. Hebt u de tijd, de juiste kennis of resources om een nieuw strategisch project ook daadwerkelijk goed uit te voeren?

Tijdens de workshops, was Hans in staat om waardevolle feedback te geven door simpelweg de juiste en rake vragen te stellen

Co-Founder – Utrecht

Een goede uitvoering begint met het inventariseren van de processen & systemen en de organisatie & cultuur. Op basis van dit overzicht zal de roadmap SMART en helder gecommuniceerd worden in de organisatie en daarbuiten. Hierna starten we samen met de teamleden de eerste acties op.

Door een juiste afstemming van alle elementen zal er een hogere (interne) efficiëntie zijn. Nu de verwachtingen duidelijk zijn gecommuniceerd, zal dit niet alleen de (externe) effectiviteit maar ook de motivatie bij iedereen verhogen. Vanuit mijn project management ervaring biedt ik u de concrete resultaten bij uw nieuwe strategische traject.

EEN DEEL VAN MIJN KLANT PROJECTEN:

%d bloggers like this: